Vår kidnappade värld

Det är inte politiker eller presidenter som styr världen. De är lika mycket offer som du och jag och resten av befolkningen på Jorden. Förblindade av ett budskap om att ekonomi och konsumtion är lösningen på alla problem. Det är ekonomin som styr världen. Dock inte din eller min ekonomi, utan en mycket mycket större, mycket mäktigare och icke-publik ekonomi.

Det är en ekonomi som kontrollerar världens viktigaste tillgångar: olja, kol och gas. En makt som startar krig, störtar regeringar och gör vad som behövs för att säkra bränslet till den enda ekonomi som styr världen. Den svarta oljan är blodet i den här organismen. En organism som består av ett antal energikarteller. De är här du bland annat hittar många av den 1% av befolkningen som äger lika mycket som resterande 99% tillsammans. De är respektlösa, saknar moral, empati och långsiktigt tänkande och struntar fullkomligt i att världen svälter, att klimatförändringarna som de fossila bränslena förorsakar kommer att förändra planeten för evigt. De gräver egoistiskt vår och framtidens gemensamma grav utan betänkligheter. Och de hindrar, krossar och hemlighåller all hotande teknologi som skulle kunna ändra allt Och har gjort så i över 50 år. De har satt munkavle på politiker, myndigheter och massmedia. De är de verkliga beslutsfattarna, men ingen vet vilka de egentligen är.

shutterstock_104931794

Om du tror att Obama, Merkel eller Påven kan ändra på detta vid klimatkonferensen i Paris, tror du fel. Inte ens de vet sanningen. Inte ens de vet vilka som bestämmer.

Samtidigt som ekonomin nu nått sin yttersta gräns och konsumtionssamhället börjar rämna, så ökar snabbt orättvisor, segregering och motsättningar som är den frodiga mull ur vilken terrorismen gror och blomstrar. Klimatförändringarna med torka, extrema väder driver folkmassor på flykt. Men vad gör det så länge oljan kan föda den hemliga klubbens vinstmaskineri? Så länge de kan tysta senatorer, presidenter, vetenskapsmän och regeringar…

Pengarna styr – inte förståndet, samvetet, moralen och etiken.

Den här videon är från 2001, Lieutenant Colonel Thomas Bearden, US Army, PhD, berättade då om hur vi kan utvinna oändliga mängder s k nollpunktsenergi från magnetfält i vacum. Han hade tillsammans med sina kollegor löst problemet som skulle kunna göra oss fria från olja, gas, kol och kärnkraft och istället utnyttja universums sätt att använda energiflödena.

Han blev stoppad av maktens mörka män. Miljardärerna som styr energikartellerna i världen. I den här videon vädjar han till forskarvärlden och politikerna att vakna upp våga sätta igång projektet.

 

 

Annonser